Premier ablakcsaládok

By   2016-05-17

Tájékoztató: A Premier ablakcsalád termékeinek forgalmazása évekkel ezelőtt megszűnt. Az alábbi leírások a régi vásárlóknak szóló információk.

A PREMIER Ablakrendszerek 2007 év elejétől ismét a nagy tradíciójú és kiváló minőségéről ismert Kömmerling alapanyagokból építi fel ablakcsaládjait.

Stabilitás és biztonságos működés jellemzi a 4, 5 illetve 6 kamrás ablakcsaládokat, melyek a legmagasabb épületszerkezeti elvárásoknak is megfelelnek.

Az ablakformák és a fehértől eltérő különféle színek variációgazdagsága szinte határtalan.

A KÖMMERLING az új előkészítésű PVC-keverékében környezetbarát kalcium-cink adalékkal váltotta ki az ólom tartalmú stabilizátorokat, és ezt minden rendszerénél alkalmazza. Ezáltal nemcsak a környezetvédelmi mutatókat sikerült javítani, hanem az alapanyag időjárással szembeni ellenálló képességét is sikerült megnövelni, és így a felület selymes csillogása is tovább megmarad.

Hangszigetelés és betörésvédelem területére nyugodt szívvel ajánlhatók az új rendszerek. Már szabványos üvegezéssel is egy tizedére csökkenthető a külső zaj. A profilrendszerekbe szerelt és az acélmerevítéssel szilárdan összecsavarozott vasalatok magas alapbiztonságot és kiváló működést kínálnak.

Prím-line ablakcsalád

A 4 légkamrás, kis hőátbocsátású nyílászárók külső megjelenésben az egyszerű, lekerekített vonalvezetést követik. Már alapkivitelben is több ponton záródó, hibásműködtetés-gátlóval ellátott vasalattal készülnek. Optimális megoldást kínálnak minden építkezni és felújítani szándékozó számára, mert a kiemelkedő esztétikum és műszaki színvonal rendkívül kedvező árral párosul.

A PREMIER Ablakrendszerek termék-, és formavilága rendkívül változatos. Az ablak-ajtócsaládokban a legmodernebb technika és a legmagasabb komfortigény kapcsolódik össze.

A kiváló minőségű PREMIER nyílászárókban még évtizedek múltán is örömét leli használója, minőségüket 30 évig garantáltan megtartják, s ezen idő alatt időszakos karbantartást, állag megóvást nem, csupán hagyományos tisztítást igényelnek.

A kiváló minőségű Kömmerling és Schüco alapanyagokból gyártott műanyag és alumínium nyílászárók egyaránt szólnak azoknak, akik a karakteresebb vonalvezetést kedvelik, és azoknak is, akik az újgenerációs modelleket látják szívesen otthonukban.

A műanyag nyílászárók alaktartósságát és a szilárdságát a beépített acélidomok, jó hőszigetelést pedig a 4-5-6 kamrás műanyag profilok garantálják. Az ablakok, ajtók optimális hőszigetelését a több kamrás tok- és keretkialakítás mellett a megfelelő üvegezés biztosítja.

A nyílászárókba épített, kiemelésgátlóval ellátott osztrák MACO vasalatrendszerek nemcsak a nyílászárók tökéletes működését biztosítják, hanem betörés ellen is védenek.

Felszereltségben és külső megjelenésben változó ablak-ajtócsaládokból a vásárló igényeihez és lehetőségeihez képest szabadon válogathat.