Premier Comfort-line

By   2016-05-18

Tájékoztató: A Premier ablakcsalád termékeinek forgalmazása évekkel ezelőtt megszűnt. Az alábbi leírások a régi vásárlóknak szóló információk.

A PREMIER Comfort-line ablakcsalád a formatervezett konstrukció mellett, műszaki jellemzőiben is igazoltan csúcsminőségű. Használója még évtizedek múltán is örömét leli benne.

ablakinfo-comfortline

A Comfort-line ablakcsalád olyan minőségjegyekkel rendelkezik, mely miközben kiválóan illeszkedik az egyéni kívánságokhoz és otthona egyéniségéhez, a jövő követelményeinek is eleget tesz.

Harmonikus vonalvezetés, keskeny látható felületek, tagolt letörések és lágy lekerekítések jellemzik a Comfort-line nyílászárók profilfelületeit. A szárnyprofil külső pereménél a markáns letörés a szárnyat még keskenyebbnek mutatja.

Az alaktartósságot és a szilárdságot a beépített acélidomok, a kiváló működést pedig az egyik legmagasabb műszaki színvonalat képviselő vasalat, a Maco garantálja.

Alapanyaga Aluplast 5 kamrás, kis hőátbocsátású profilrendszer. Az ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a biztonságos vízelvezetést, a fehér színű tömítőgumit és a több ponton záródó biztonsági vasalatot.