Premier Prím-line

By   2016-05-18

Tájékoztató: A Premier ablakcsalád termékeinek forgalmazása évekkel ezelőtt megszűnt. Az alábbi leírások a régi vásárlóknak szóló információk.

A PREMIER Prím-line ablakcsalád egy kiváló ajánlat, mert sem esztétikai, sem anyagi szempontból nem kell kompromisszumokat kötnie.

ablakinfo-primline

A Prím-line ablakcsalád külső megjelenésében az egyszerű, lekerekített vonalvezetést követi. Optimális megoldást kínál minden építkezni és felújítani szándékozó számára, mert a kiemelkedő esztétikum és műszaki színvonal rendkívül kedvező árral párosul.

A Prím-line nyílászárók alaktartósságát és szilárdságát a beépített acélidomok, kiváló működését pedig az egyik legmagasabb műszaki színvonalat képviselő vasalat, a Maco garantálja.

A Prím-line nyílászárók alapanyaga Aluplast 3 kamrás, kis hőátbocsátású profilrendszer. Az építészet követelményeivel lépést tartó nyílászárók már alapkivitelben is több ponton záródó, hibásműködtetés-gátlóval ellátott vasalattal készülnek. A fekete, illetve szürke gumitömítés szabadon választható az alapkivitelben.