Premier Trend-line

By   2016-05-18

Tájékoztató: A Premier ablakcsalád termékeinek forgalmazása évekkel ezelőtt megszűnt. Az alábbi leírások a régi vásárlóknak szóló információk.

A PREMIER Trend-line nyílászárók egy új korszak arcát mutatják. Nagymértékben fokozzák otthonának eleganciáját, értékét és biztonságát.

ablakinfo-trendline

A Trend-line ablakcsalád egy olyan ultramodern középtömítéses, vízgátas rendszert képvisel, ahol a tok és a szárny együttes hőszigetelő értéke átlagon felüli.

Elegáns lekerekítéseivel a Trend-line erős egyéniséget sugároz és így még az egyhangú homlokzatoknál is magára irányítja a figyelmet. Számos tok, szárny, osztó valamint váltóprofiljával szinte korlátlan kialakítási lehetőséget kínál.

A Trend-line nyílászárók alapanyaga Aluplast 6 kamrás, kis hőátbocsátású profilrendszer. A nyílászárók már alapfelszereltségként, felár nélkül tartalmazzák a biztonságos vízelvezetést, a zártszelvényes acélmerevítést, a résszellőzőt, a fekete vagy szürke színű tömítőgumit, az emelt szintű biztonsági vasalat rendszert, az Ug= 1, 1 W/m2k hőszigetelő üveget és a biztonsági kilincset