Műanyag nyílászárók

Cégünk 3 alaptípusban kínálja a különböző gyártók termékeit:

  1. Fehér színű műanyag nyílászáró
    Fehér színű műanyag nyílászáróink tág műszaki és esztétikai határok között választhatók.Minden termékünk rendelkezik az összes építőipari engedéllyel és a legjobb minősítésekkel, akár passzív házakhoz is. Csak “A” kategóriás profillal dolgozunk.
  2. Egy oldalán színes műanyag nyílászáró
    Az egy oldalán színes (fautánzatú) ablakok esetében az ablak gumitömítése barna színű, ami harmonikus megjelenést biztosít a nyílászárónak. Fautánzatú műanyag ablakokra megrendelést csak minimum 5 kamrás profilból készítünk, zártszelvény acélmerevítéssel a profil nagyobb hőtágulása miatt, a stabilitás érdekében.
  3. Két oldalán színes műanyag nyílászáró
    A két oldalán színes (fautánzatú) ablakok esetében egyedülálló különlegesség nálunk, hogy az ablak gumitömítése barna színű. A profil minden esetben anyagában is színezett – barna vagy fekete -, igazodva a fautánzatú szín erősségéhez.Fautánzatú műanyag ablakokra megrendelést csak minimum 5 kamrás profilból készítünk, zártszelvény acélmerevítéssel a profil nagyobb hőtágulása miatt, a stabilitás érdekében.

Műanyag nyílászárók gyártók szerint

Budvár – KBE nyílászárók

kbe ablakokA varsói székhelyű Budvar, Németországban préselt, teljes értékű PVC-ből készült, megbízható és modern, többkamrás profilokat, ablak – ajtó rendszereket gyárt.  Az első ablakgyártók közé tartozik, amely U=1,0 W/m K tényezővel rendelkező üveget épít az ablakaiba. Ennek köszönhetően észrevehető és érezhető a megtakarítás a fűtési költségeknél. Gyártanak középső tömítéssel (MD) ellátott ablakokat is. A BUDVAR Centrum SA nyílászáróinak odaítélt díjak bizonyítják, hogy termékeik minőségét évek óta a legmagasabb szinten tartják.

KNS – Veka nyílászárók

veka ablakokA KNS nyílászáró ideális választás a legtöbb épülethez, melyeknek fokozza energia hatékonyságát, ezáltal a fűtés költséget csökkenti, ugyanakkor növeli az értékét továbbá hozzájárul a káros anyag kibocsátás csökkentéséhez. Választékukban megtalálható a régi és új építésű épületekhez illő ajtók és ablakok.A VEKA profilokból gyártott nyílászáróink garantálják a kiváló minőséget, a fokozott hő – és hangszigetelést és a hosszú élettartamot.

Premier – Kömmerling nyílászárók

kömmerling ablakok

A kiváló minőségű Kömmerling alapanyagokból gyártott műanyag nyílászárók egyaránt megfelelnek a karakteresebb vonalvezetést kedvelők, és az új generációs modellek kedvelői között. A műanyag nyílászárók alaktartósságát és a szilárdságát a beépített acélidomok, jó hőszigetelést pedig a 5-6 kamrás műanyag profilok garantálják.

 

Windoor – Horizont nyílászárók

horizont ablakokA legújabb Horizont már a 4. profilgeneráció, és az elődjeidhez képest sokkal több műszaki fejlesztést kínál. A profilrendszer talán legkiemelkedőbb tulajdonsága közé tartozik a U = 1,08 Wm2/K hőátbocsájtási érték. Ez az érték a profilt a legkiemelkedőbb helyre emeli a több légkamrás profilok között és kialakítja a legjobb feltételeket a minimális hóátbocsájtása az egész ablakon.

Realtherm – Deceuninck nyílászárók

Deceuninck ablakokA Zendow egy új, modern ablak, amely szép bentről ős kintről is. A Zendow ablak az elegáns visszafogottságra helyezi a hangsúlyt, és egy olyan rendszert kínál, amely összeköti szépítészeti ős dekorációs funkciót. Kialakitásával és arányaival alkalmazkodik mind a hagyományos. mind a modern környezethez. Lekerekített vonalvezetése meleget sugároz, mind küllemre. mind érintésre kellemesen hat.

Fenstherm – Veka nyílászárók

veka ablakokA Fenstherm Kft 1998. elején kezdte meg a műanyag ablakgyártást. Napjainkra a cég Magyarországon, e terület piacvezetőjévé vált. Jelenleg hétféle műanyag nyílászáró termékcsaládot gyárt, melyek Fenstherm Classic, Fenstherm Elegant, Fenstherm Diamond7, Fenstherm Standard, Fenstherm Brill, Fenstherm Silver és Fenstherm Gold márkanév alatt kerülnek forgalomba.

 

Amennyiben egyedi árajánlatot kíván kérni, vagy megtekintené árlistánkat kattintson az alábbi gombokra.
Az általunk forgalmazott termékek bemutatótermeinkben megtekinthetők és kipróbálhatók.