Premier műanyag nyílászárók

By   2016-05-18

Tájékoztató: A Premier ablakcsalád termékeinek forgalmazása évekkel ezelőtt megszűnt. Az alábbi leírások a régi vásárlóknak szóló információk.

A PREMIER Ablakrendszerek termék-, és formavilága rendkívül változatos. Az ablak-ajtócsaládokban a legmodernebb technika és a legmagasabb komfortigény kapcsolódik össze.

A kiváló minőségű PREMIER nyílászárókban még évtizedek múltán is örömét leli használója, minőségüket 30 évig garantáltan megtartják, s ezen idő alatt időszakos karbantartást, állag megóvást nem, csupán hagyományos tisztítást igényelnek.

A kiváló minőségű Aluplast és Schüco alapanyagokból gyártott műanyag és alumínium nyílászárók egyaránt szólnak azoknak, akik a karakteresebb vonalvezetést kedvelik, és azoknak is, akik az újgenerációs modelleket látják szívesen otthonukban.

A műanyag nyílászárók alaktartósságát és a szilárdságát a beépített acélidomok, jó hőszigetelést pedig a 3-5-6 kamrás műanyag profilok garantálják. Az ablakok, ajtók optimális hőszigetelését a több kamrás tok- és keretkialakítás mellett a megfelelő üvegezés biztosítja.

A nyílászárókba épített, kiemelésgátlóval ellátott osztrák MACO vasalatrendszerek nemcsak a nyílászárók tökéletes működését biztosítják, hanem betörés ellen is védenek.

Felszereltségben és külső megjelenésben változó ablak-ajtócsaládokból a vásárló igényeihez és lehetőségeihez képest szabadon válogathat.