Premier Natúr-line fa nyílászárók

By   2016-05-18

Tájékoztató: A Premier ablakcsalád termékeinek forgalmazása évekkel ezelőtt megszűnt. Az alábbi leírások a régi vásárlóknak szóló információk.

A lakótérben a PREMIER Natúr-line fa nyílászárók látványa természetes melegséget áraszt. A fa-alumínium ablakok a természetes otthon érzet mellett még fokozottabb védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben.

A PREMIER Natúr-line ablakcsalád többrétegű, vetemedés és csomómentes, hossztoldás nélküli, kiváló minőségű luc- vagy vörösfenyő alapanyagokból készül kétszeresen körbefutó gumitömítéssel.

A PREMIER fa-alumínium nyílászárókat kívülről borító alumíniumprofil pajzsként védi az ablakokat az időjárás hatásai ellen. Az alumínium borítás mögött a fa szabadon szellőzhet, azaz kizárt a korhadás.

Számos színárnyalatú bevonatokkal a fa szép, természetes erezete emelhető ki, de színes felületkezelésre is van lehetőség. A fedőfesték az ablakkeretet és a tokot színtartó és UV-álló rugalmas rétegel védi, amely ugyanakkor páraáteresztő, így az ablak nem korhadhat.

A PREMIER Natúr-line ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a biztonságos vízelvezetést, a hibásműködtetésgátlóval ellátott biztonsági vasaltot és a PREMIER TPS Thermo hőszigetelő üveget.

A PREMIER Natúr-line ablakcsalád Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveggel készül.

Jó emberi kapcsolatok, őszinte érdeklődés, kemény munka és a jobb iránti törekvés – ez az, ami minket megkülönböztet.

Célunk az, hogy vásárlóink egy nehéz nap után hazaérkezve feltöltődhessenek, kikapcsolódhassanak, és jól érezzék magunkat otthonukban. Küldetésünk, hogy minél több ember számára gyártsunk modern nyílászárókat, elérhető áron. Ez az, amiért dolgozunk minden nap.

A világszínvonalú gyártósorokkal és jól képzett szakemberekkel ellátott üzemeinkben több mint egy évtizede gyártunk műanyag és alumínium nyílászárókat. Korunk egyre bővülő energiatakarékossági és biztonsági igényeinek megfelelően nyílászáróinkat a legmodernebb és a legjobb értékekkel rendelkező hő- és hangszigetelő üvegekkel szereljük fel.

Az ablak, mint az épületekbe beáramló fény csatornája és a természettel való legfőbb kapcsolat megtestesítője különös figyelmet érdemel. A PREMIER Ablakrendszereknél a fejlesztés és minőségbiztosítás fontos és önálló szervezeti egység. A minőségbiztosítás feladata a beszállított anyagok ellenőrzésétől, a gyártásközi technológiai ellenőrzésen keresztül, egészen a kiszállítandó termék felülvizsgálatáig terjed.

A fejlesztési törekvések során pedig, elsősorban a minőséget szem előtt tartva folyamatosan keressük a felhasználható új anyagokat és műszaki megoldásokat, melyeket többlépcsős ellenőrzési folyamat során integrálunk gyártásunkba.

Így érjük el, hogy az ajtók-ablakok széleskörűen variálhatóak legyenek, valamint kiegyensúlyozottan jó minőséget képviseljenek.